Adresa punct de lucru: Bd. M. Viteazul, nr.28, bl. Lira Cristal, sc. D, ap.33/2/1, Zalau, jud. Salaj, Telefon: 0720 534 334, E-mail: kraftdidactic@yahoo.com
Produsul a fost adaugat cu success!

Politica de Confidentialitate

Informatii generale colectate de S.C. Kraft Didactic S.R.L.
In momentul completarii datelor cu caracter personal pe site-ul https://www.alfabetare.ro, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor servicii si produse ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, S.C. Kraft Didactic S.R.L. va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, S.C. Kraft Didactic S.R.L va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs., adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor si alte informatii prin care va pot identifica.
Completarea datelor dvs. pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs. cu caracter personal. S.C. Kraft Didactic S.R.L. primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale aceste informatii.
S.C. Kraft Didactic S.R.L. utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs. la completare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a va pune la dispozitie produsele si serviciile comandate.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre S.C. Kraft Didactic S.R.L
Utilizam informatiile stranse de pe site-ul https://www.alfabetare.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea solicitarilor dvs. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre S.C. Kraft Didactic S.R.L, este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
S.C. Kraft Didactic S.R.L, nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. S.C. Kraft Didactic S.R.L, poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
Cu acordul dvs.;
Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs.
Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de S.C. Kraft Didactic S.R.L, doar in masura in care este necesara asistenta lor.
Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
E prevazut intr-o dispozitie legala;
Protejeaza drepturile companiei S.C. Kraft Didactic S.R.L, sau ale companiilor afiliate;
Previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
Protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
Aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
In cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de S.C. Kraft Didactic S.R.L, , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
In cazul in care S.C. Kraft Didactic S.R.L, fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
In cazul in care S.C. Kraft Didactic S.R.L, devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile S.C. Kraft Didactic S.R.L.

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator
S.C. Kraft Didactic S.R.L, confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor
S.C. Kraft Didactic S.R.L, face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.