Adresa punct de lucru: Bd. M. Viteazul, nr.28, bl. Lira Cristal, sc. D, ap.33/2/1, Zalau, jud. Salaj, Telefon: 0720 534 334, E-mail: kraftdidactic@yahoo.com
Produsul a fost adaugat cu success!

Returnarea produselor/ reclamații

Produsele achiziționate de pe site-ul alfabetare.ro pot fi returnate conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

Astfel, în termen de 14 zile de la primirea produsului comandat de către dumneavoastră, aveți dreptul legal de a renunța la cumpărarea produsului, fără penalitați și fără invocarea unui motiv.

Pentru a vă exercita dreptul de returnare, trebuie să ne trimiteți un mail de informare pe adresa  kraftdidactic@yahoo.com cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul. Prin e-mail, veți primi la adresa de la care ne-ați scris, confirmarea de primire a cererii de retur. Pentru a respecta termenul-limită de returnare este suficient să trimiteţi comunicarea înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Dacă returnați produsul, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul. Vom efectua această rambursare, suma aferentă va fi virată într-un cont IBAN pe care ni-l puneți la dispoziție. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele. Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.

Puteți trimite reclamații pe aceeași adresă de mail kraftdidactic@yahoo.com, cu descrierea problemei, eventual însoțită de o fotografie și vom găsi cea mai bună soluție împreună: remedierea problemei sau înlocuirea produsului. Vă rog să respectați același termen de 14 zile în care să ne scrieți.